Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Farsangolj a busókkal

Szánkózik a család

Programok, ha mégis esik

Oké, itt a nyár, de mint az időjárása is bizonyítja, egy kiadós zápor bármikor keresztülhúzhatja a terveiteket. Programtippek esőnapra!

A legjobb nyári időbe is belekeveredhet egy-két esőfelhő, így nem árt, ha jó előre felkészülsz gyerekprogramokkal, amik rossz időben is megvalósíthatók.

Ha ilyenkor nem szívesen mozdulsz, otthon nagyon szórakoztató a közös sütés-főzés, de jó ötlet egy kreatív program gyerekekkel.
Ha viszont nem riadsz vissza egy rövidebb-hosszabb kirándulástól, ezek a családi programok tetszeni fognak.

Azért is a vízbe!


Ha már beleéltétek magatokat, hogy csobbantok egyet, akkor a szabadtéri strandok mellett érdemes körbenézni, milyen fedett medencéket, víziparkot, termálfürdőt találtok a közelben. Az a nagy szerencse, hogy a fürdők és források országában élünk. Családi programtervezésnél érdemes megnézni, hogy milyen gyerek medencék állnak a rendelkezésetekre. Jó hír, hogy a legtöbb helyen gondolnak a kicsikre is „nem-termálvizes” medencével.

Ha már ott vagytok a fürdőben, akkor használjátok ki a pillanatnyi rossz időt, és szaunázzatok egy jót

Mozgás, mozgás, mozgás


Esőben is ki lehet fárasztani a csapatot. Városi környezetben nézz utána a beltéri mászó falaknak. Hibátlan családi program és biztos, hogy utána nem kell ringatni este a srácokat. 

Nagy szerencse, hogy barlangból is legalább annyira el vagyunk látva, mint termálfürdőből smiley  Barlangos program tippjeinket nemcsak esőnapokra, hanem hőségre is ajánljuk!


Balaton körül szárazon


Ha már úgyis az ország nyugati felén nyaraltok, esetleg pont a Balaton körül, akkor pár esős nap ne szegje a kedveteket. Alábbi balatoni listánk vízálló:

Ha kicsit kisüt a nap, és még kirándulnátok tovább, akkor olvasd el balatoni kiránduló tippjeinket!
 

Nestlé tippünk
Ha már a Balatonnál jársz, nézd meg a NESCAFÉ interaktív Balaton élménytérképét, igyál egy bögre forró kávét, és oszd meg, hol jártál!
És még valami: a szuper programokhoz mindig legyen nálad egy Balaton BUMM szelet!