Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Síelj itthon!

Tuti tippek, ha futóversenyre készülsz

Nestlé Családi Futás, a közös mozgás öröméért!

A jóleső közös mozgás mellett táplálkozással kapcsolatos érdekes tudnivalókkal, játékokkal és ajándékokkal vár mindenkit a Nestlé sátor október 14-én és 15-én a Spar Budapest Maraton Fesztiválon.

Nestlé Családi Futás a Spar Maraton Fesztiválon


Az aktív, sportos életmód fontos része a kiegyensúlyozott mindennapoknak. A gyerekek számára ezen a téren is nagyon sokat számít a szülői példa. Nem elég őket arra ösztönözni, hogy sportoljanak, legyenek minél többet friss levegőn. Lássák, hogy szüleik is igyekeznek a rendszeres mozgást beilleszteni a zsúfolt hétköznapokba.

A 32. Spar Budapest Maraton Fesztiválon a család minden tagja kedvére és erőnlétének megfelelően válogathat a különböző távok és események között. 

A 600 méteres Nestlé Családi Futás ismét lehetőséget nyújt, hogy felnőttek és gyerekek együtt fussanak, sétáljanak a célig. Célba érés után játékos programok várják a résztvevőket.

A Nestlé sátorban a táplálkozás titkairól szóló interaktív játékkal készülnek a szervezők, sok hasznos tippet tudhattok meg a kiegyensúlyozott táplálkozásról. 

Ne hagyjátok ki ezt a jó lehetőséget, ahol a gyerekek nemcsak szurkolhatnak, hanem kipróbálhatják magukat, szüleikkel együtt egy igazi futóversenyen!