Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Szánkózik a család

Síelj itthon!

Kis hobbi ajánló 2.

Szívesen belekezdenél valamibe, de nincs ötleted? Meg is mozdulnál az ügy érdekében? Összegyűjtöttünk egy pár mozgós hobbit.

  • A zene a legtöbb ember számára kikapcsolódást jelent, akár hallgatja, akár játssza. Ha kedvet érzel ahhoz, hogy a saját zenéddel kapcsolódj ki, akkor érdemes megtanulni játszani egy hangszeren még akkor is, ha életedben nem volt a kezedben ilyen.
  • A zene hallatára máris eszedbe juthat a tánc, aminek ma újra nagy divatja van. Sokan csak akkor perdülnek táncra, ha barátokkal elmennek mulatni az éjszakába, de a táncnak van ennél kifejezőbb és nagyobb kikapcsolódást nyújtó formája is. 
  • A hastánc a tánc egyik legősibb formája, mozdulatai és a zene, amire táncolják kifejezetten a női izomzatra, női lélekre épül. Segít levetkőzni gátlásainkat, megtanít koncentrálni és pozitívan látni a minket körülvevő világot. Önbizalmat ad, és nem utolsó sorban fitten tart, kondicionál és nőiessé tesz. 
  • A salsa az egyik legdivatosabb latin tánc, látványos, és már az alapok elsajátítása után is élvezetes kikapcsolódást nyújt. Válogathatsz különböző tanfolyamok közül, akár egy gyorstalpaló után is te lehetsz a táncparkett salsa királynője. Barátnőkkel is szuper program, de ha sikerül meggyőzni a párodat, hogy tartson veled, ötvözhetitek a könnyed testmozgást és a romantikus programot. 

Választhatsz olyan hobbit is, amiben párod is szívesen részt vesz, így azon kívül, hogy mindketten kikapcsolódtok, még jobban összekovácsol majd. A táncos programok mellett számos olyan párban végezhető sport van, mint a fallabda, tollaslabda, falmászás, túrázás. Próbáljátok ki mindet!

Ha kreatívabb hobbira vágynál, olvasd el sorozatunk előző részét.