Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Hozd magad formába!

Síelj itthon!

Kis hobbi ajánló 2.

Szívesen belekezdenél valamibe, de nincs ötleted? Meg is mozdulnál az ügy érdekében? Összegyűjtöttünk egy pár mozgós hobbit.

  • A zene a legtöbb ember számára kikapcsolódást jelent, akár hallgatja, akár játssza. Ha kedvet érzel ahhoz, hogy a saját zenéddel kapcsolódj ki, akkor érdemes megtanulni játszani egy hangszeren még akkor is, ha életedben nem volt a kezedben ilyen.
  • A zene hallatára máris eszedbe juthat a tánc, aminek ma újra nagy divatja van. Sokan csak akkor perdülnek táncra, ha barátokkal elmennek mulatni az éjszakába, de a táncnak van ennél kifejezőbb és nagyobb kikapcsolódást nyújtó formája is. 
  • A hastánc a tánc egyik legősibb formája, mozdulatai és a zene, amire táncolják kifejezetten a női izomzatra, női lélekre épül. Segít levetkőzni gátlásainkat, megtanít koncentrálni és pozitívan látni a minket körülvevő világot. Önbizalmat ad, és nem utolsó sorban fitten tart, kondicionál és nőiessé tesz. 
  • A salsa az egyik legdivatosabb latin tánc, látványos, és már az alapok elsajátítása után is élvezetes kikapcsolódást nyújt. Válogathatsz különböző tanfolyamok közül, akár egy gyorstalpaló után is te lehetsz a táncparkett salsa királynője. Barátnőkkel is szuper program, de ha sikerül meggyőzni a párodat, hogy tartson veled, ötvözhetitek a könnyed testmozgást és a romantikus programot. 

Választhatsz olyan hobbit is, amiben párod is szívesen részt vesz, így azon kívül, hogy mindketten kikapcsolódtok, még jobban összekovácsol majd. A táncos programok mellett számos olyan párban végezhető sport van, mint a fallabda, tollaslabda, falmászás, túrázás. Próbáljátok ki mindet!

Ha kreatívabb hobbira vágynál, olvasd el sorozatunk előző részét.