Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Alma vagy körte?

Tények és tévhitek a vitaminokról

Magyarország kávéközpont?

Tudj meg többet arról, hogyan kerül a NESCAFÉ Szerencsről az asztalodra!

A változó igényeknek megfelelően az eredeti NESCAFÉ-nak az 1938-as piacra kerülése óta számos változata jelent meg. Az 1950-es években jelent meg az üzletek polcain az első koffeinmentes instant kávé, ezt pedig számos újítás követte mind a csomagolás, mind az ízvilág tekintetében. 

A tasakos 3in1 termékek mellett a NESCAFÉ Cappuccino, a Classic Crema, vagy az olasz kávéházi élményeket felidéző Azera ma is nagyon kedveltek a fogyasztók körében. Bevezetésre került a NESCAFÉ Dolce Gusto termékcsalád is, melynek segítségével a 15 bar nyomású kávégépek a kapszulába zárt kávéból készítenek olyan minőségi kávét, mely az igazi kávéházi élményt biztosítja.


NESCAFÉ 3in1 egyenesen Szerencsről

 

A fejlesztés és az újítás a kávézás területén is nagyon fontos, hiszen csak így lehet kielégíteni a fogyasztók folyamatosan változó igényeit. Az újításra való törekvés egyik eredménye volt a NESCAFÉ 3in1 termékcsalád bevezetése, melynek európai piacra történő alkalmazása Magyarországról indult, és a mai napig a Szerencsi gyár a Nestlé regionális italpor gyártó központja.


Gondoltad volna?

  • Egy termék fejlesztésén 40-50 fős csapat dolgozik, akár 1 éven keresztül. 
  • Még a kanadai, sőt a Trinidad és Tobagoban élő fogyasztók is a Szerencsen fejlesztett NESCAFÉ 3in1-t isszák!
  • Nyersanyag a világ számos pontjáról érkezik, aminek kapcsán elmondhatjuk, hogy elkötelezettek vagyunk a fenntartható forrásból származó beszerzés mellett.
  • Az alapanyagok nagyon alapos minőségellenőrzésen mennek keresztül, mire feldolgozásra kerülnek.
  • A késztermékeket is rendszeresen ellenőrzik, ennek egyik módszere a kóstolás. Ilyenkor egy több főből álló kóstoló csapat vizsgálja a termék ízét, illatát, állagát.