Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Nyári finomságok kávérajongóknak

3 recept snidlingből

Vigyázz, kész, rajt, futás!

Nestlé Családi Futás a Spar Maraton Fesztiválon

A jóleső közös mozgás mellett táplálkozással kapcsolatos érdekes tudnivalókkal, játékokkal, ajándékokkal és érmekkel vár mindenkit a Nestlé sátor szeptember 28-án a Spar Budapest Maraton Fesztiválon.

Idén is kedvére és erőnlétének megfelelően válogathat a család minden tagja a különböző távok és események között. Az 500 méteres Nestlé Családi Futás ismét lehetőséget nyújt, hogy felnőttek és gyerekek együtt fussanak, sétáljanak a célig. Célba érés után játékos programokkal várjuk a résztvevőket.

A Nestlé Családi Futás helyszíne a Pázmány Péter Sétány, az Elte Lágymányosi Campus előtti útszakasza, időpontja: 2019. szeptember 28. 14:15
A nevezésért kattints a Nestlé Családi Futás linkjére!
 
 

Vigyázz, kész, rajt, futás!

Csábít a jó idő a természetbe? Sportos gondolataid támadtak? Fuss velünk!

Ha már elkezdted a futást, és igyekszel a sportot beilleszteni a napirendedbe, akkor biztos motivál, hogy nem csak az állóképességed és az erőnléted javul. A futás testileg-lelkileg karbantart, és segít a stressz oldásában. A rendszeres mozgás a kiegyensúlyozott életmód egyik alappillére!

Ehhez a sporthoz egy pár jó futócipőn, kitartáson és megfelelő tápanyagbevitelen kívül nem kell feltétlenül más, azonban nagyon figyelj, hogy helyes technikával fuss, és mindig az edzettségi szintednek megfelelően terheld magad.

 

Irány a futóverseny!

Egyre több lehetőség van akár futóversenyeken is próbára tenni magad. Ha korábban nem futottál rendszeresen, akkor kisebb távokkal szoktasd hozzá magad ehhez a mozgásformához! A futóversenyek többségén különböző távokat tudsz teljesíteni, válaszd a kondíciódnak megfelelőt.

"Az utcai futóversenyek aszfalton zajlanak, így hozzá kell szoktatni az izomzatodat és főleg az ízületeidet ehhez a talajhoz."

 

Szeretsz a szabadban mozogni? Akkor próbáld ki ezeket is!