Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Három tavaszi gyümölcsturmix

Ajándéktippek házi kedvenceknek

Vigyázz, kész, rajt, futás!

Vigyázz, kész, rajt, futás!

Csábít a tavasz a természetbe? Sportos gondolataid támadtak? Fuss velünk!

Ha már elkezdted a futást, és igyekszel a sportot beilleszteni a napirendedbe, akkor biztos motivál, hogy nem csak az állóképességed és az erőnléted javul. A futás testileg-lelkileg karbantart, és segít a stressz oldásában. A rendszeres mozgás a kiegyensúlyozott életmód egyik alappillére!

Ehhez a sporthoz egy pár jó futócipőn, kitartáson és megfelelő tápanyagbevitelen kívül nem kell feltétlenül más, azonban nagyon figyelj, hogy helyes technikával fuss, és mindig az edzettségi szintednek megfelelően terheld magad.

 

Irány a futóverseny!

Egyre több lehetőség van akár futóversenyeken is próbára tenni magad. Ha korábban nem futottál rendszeresen, akkor kisebb távokkal szoktasd hozzá magad ehhez a mozgásformához! A futóversenyek többségén különböző távokat tudsz teljesíteni, válaszd a kondíciódnak megfelelőt.

"Az utcai futóversenyek aszfalton zajlanak, így hozzá kell szoktatni az izomzatodat és főleg az ízületeidet ehhez a talajhoz."

 

Gyere velünk futni Balatonszemesre!

Fuss velünk a Spuri Balaton Szupermaratonon! A március 21-24. között megrendezésre kerülő 12. Spuri BALATON Szupermaraton támogatója és a balatonszemesi frissítőpont házigazdája legújabb termékünk, a Balaton Szemes.

 

Szeretsz a szabadban mozogni? Akkor próbáld ki ezeket is!