Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

OKOSTÁNYÉR a kiegyensúlyozott életmódhoz

Elme, csillapodj

Tavaszi megújulás - hozd magad formába!

A tavasz a természetben is egy új élet kezdete, miért ne hozhatna a te életedbe is változást? A ragyogó friss zöldségek, gyümölcsök és az első napsugarak mind egy új egészségesebb életre buzdítanak.

Hozd magad formába

A tavaszi megújulás kizárólag abból áll, hogy felkészülsz a strandszezonra, hogy aztán jól mutass majd a lenge nyári ruhákban? Dehogy, ez ennél sokkal többről is szólhat!

Ne csak az olvadó kilók járjanak a szemed előtt, hanem egy testileg és lelkileg egészséges és fitt nő képe. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsd, táplálkozz egészségesen és mozogj rendszeresen akkor is, ha vastag pulcsi takarja tested.

Jó hír, hogy bár az első hetekben komoly odafigyelést és erőfeszítést igényel az életmód változtatása, később ez természetessé válik. Egy idő után már kívánni fogod az egészséges ételeket, és a sport is életed elengedhetetlen részévé válik majdígy lesz teljes az élet.

A mozgás szerepe

Köztudott, hogy az egészséges életmód egyik alappillére a mozgás. Mégis, sajnos a szükségesnél jóval kevesebbet mozgunk. Persze indokot is találunk rá, miért. Gondold végig a napirendedet, és figyeld meg, hol tudnál több mozgást belevinni. Ne csak a sportra gondolj! Mi lenne, ha reggel egy megállóval korábban szállnál le a buszról, és a többi t lesétálnád a munkahelyedig? Vagy lift helyett lépcsőt használnál? Hétvégén gyalog menj el a boltba friss kenyérért, ne autóval! Már sokat teszel az egészségedért.

Ha a családdal akarsz kimozdulni, akkor itt a jó idő, menjetek kirándulni. Ha kutyátok van, akkor végre kiszabadulhattok az erdőbe, sportolhattok a négylábú családtaggal is.