Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Természetes tojásfestékek a konyhából

Készülj egyedi díszekkel húsvétra

Rémes hangulatban

Közeledik a Halloween. Díszítsétek fel a lakást, süssetek különleges ételeket, készítsetek töklámpást, és rendezzetek egy fergeteges beöltözős bulit! Kreatív ötleteinkkel az egész család Halloween lázban éghet.

Magyarországon hagyományosan nem ünnepeljük, és csak az elmúlt pár évben kezdtek elterjedni a Halloween szokások. Sokan éppen ezért nem is nagyon foglalkoznak vele.
A gyerekek viszont annyira élvezik a dekoráció készítést, közös sütést-főzést, hogy a végén te is belátod, ez tényleg jó móka. Kizökkent a hétköznapokból, és nagyon jól összehozza a családot. Idén legyetek ti is bevállalósak , és hívjátok át a barátokat is egy beöltözős bulira.

Jöjjön pár tippet a dekorációhoz!

Töklámpás

Ez az alap motívum, ami minden Halloween témájú képen megjelenik. Elkészítése nem veszélytelen, ezért ne hagyd, hogy a gyerekek csinálják. Korábbi Halloween cikkünkben leírtuk, hogyan készíthetitek el. 

Ha nem szeretnétek faragni, a sütőtököt másképp is kidekorálhatjátok: festhettek vagy ragaszthattok neki szemet, szájat. Ha pedig nem ragaszkodtok a rémisztő motívumokhoz, szegecsek, használt csipke vagy festék segítségével olyan lakásdekorációs tárgyat készíthettek, ami Halloween után is nyugodtan maradhat.

 

 

 

Dekoráció papírból

Egyszerű és ötletes papírdekorációt készíthettek percek alatt, amit aztán felakaszthattok vagy elhelyezhettek bárhol a lakásban. Papír helyett használhattok filcet is.

 

Rémisztő álarcok


Percek alatt elkészülnek papírból vagy filcből ezek a csinos álarcok, a gyerekek legnagyobb örömére.

 

Legyél szellemes!


Egy igazi Halloween dekorációból a szellemek sem hiányozhatnak! A papírból, vagy filcből kivágott figurákat csíptesd egymás mellé egy zsinórra, és akaszd az ablak elé. Papír zsebkendő, vattagolyó és befőttes gumi használatával egyszerűen elkészül a jobb oldali szellemes dekoráció.
 

Nestlé tippünk
A kreatív elfoglaltság közben biztosan jól esik majd egy bögre kávé. Ezért összegyűjtöttünk pár szuper receptet és kávékészítési tippet, amiket korábbi cikkünkben találsz.