Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Nyári szórakoztató elfoglaltságok gyerekekkel

Két menő tipp az augusztusi bakancslistádhoz

Nyári csináld magad - avagy DIY tippek gyerekekkel

Ha a játszáson és a pancsoláson kívül mást is csinálnátok nyáron, foglald le a gyerekeket ezekkel a szuper kreatív ötletekkel.

A kreatív elfoglaltságok mindig óriási sikert aratnak, hiszen izgalmas, különleges családi programok. Most olyan ötleteket mutatunk, amiket akár a teraszon vagy a kertben is megvalósíthattok, fejlesztik a gyerekek kézügyességét, és nem utolsó sorban használni is tudjátok a végeredményt.

 

Fessetek kaspókat!


Ehhez szerezz be a kertészetben vagy barkácsáruházban natúr agyag vagy műanyag cserepet. Alaposan tisztítsd le, zsírtalanítsd, majd hagyd hogy megszáradjon. Akril festékkel dekoráljátok. 

 

Készítsetek személyre szabott limonádés bögrét


Csavaros tetejű üveg bögrét háztartási boltokban tudsz beszerezni, de a tető nélküli változat is kiváló. Üvegfestékkel festhettek rá figurákat, de akár írhattok is rá!

 

Só liszt gyurma dísz


Őrizzétek meg a nyári emlékeket! A nyaraláskor gyűjtött kavicsokat, csigaházakat vagy kagylókat nyomkodjátok bele só-liszt gyurmából készült szivecskékbe vagy korongokba, és hagyjátok megszáradni. 


 

Nestlé tippünk
Ha ezeket már mind kipróbáltátok, és szeretnél még több családi program ötletet, kövesd Facebook oldalunkat a legfrissebb tippjeinkért!