Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Azt a kutyafáját! Tippek kezdő kutya gazdiknak

Kutya a kertben

Indul a kutyaiskola is - Mire jó a kutyaiskola

A kölyökkutyákat mindenképp érdemes kutyaoviba vagy iskolába vinni, de a felnőtt állatoknak és persze gazdijuknak is nagy hasznára lehet.

Mi is az a kutyaiskola?
 

Sok emberben az a tévhit él, hogy a kutyaiskolába valamilyen különleges okból járnak a kutyák, például megtanulni az őrzést-védést, és ezért szegényeket vasszigorral, fenyítéssel képzik. A kutyaiskola azonban nem erről szól. 

Minden kedvtelésből tartott kutya is járhat iskolába, és meglepő módon elsősorban nem is a kutyáknak szól a tanítás, hanem a gazdájuknak! Hiszen gondoljunk bele, a kutya mindent tud „magától” - tud ülni, állni, feküdni - a gazdiknak viszont meg kell tanulniuk, hogy érjék el kutyájuknál, hogy az azt csinálja, amit szeretnének. 

A kutyaiskolában megtanulhatod, hogy élj együtt harmonikusan kutyusoddal úgy, hogy mindketten boldogok és elégedettek legyetek.
 

Nestlé tippünk
Kutyusod tanításához egészen biztosan szükséged lesz jutalomfalatokra. Érdemes olyan jutalomfalatot beszerezned, ami amellett hogy örömet okoz, kedvenced egészségére is jó hatással van. A porózus, rágós textúrájú Purina® DentaLife® fogápoló rágófalatunk a legújabb innováció a kutyák szájápolása terén. Napi használat esetén megtisztítják még akár a lepedék- és fogkőképződésnek leginkább kitett, nehezen hozzáférhető fogakat is. Kutyád pedig imádni fogja!