Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Síelj itthon!

Tuti tippek, ha futóversenyre készülsz

Szabadtéri sportok, ha a futást kihagynád

Sokan gondolnak úgy a sportra, mint egy kötelezően elvégzendő magányos feladatra az egészséges életmód érdekében. Pedig a sport nagyon szórakoztató, örömteli élmény. Főleg, ha együtt csináljátok!

Sokszor kifogásként is azt fogalmazod meg, hogy azért nincs időd sportolni, mert a családdal kell foglalkozni. Hát akkor miért nem csináljátok együtt? Ugyanez vonatkozik a baráti összejövetelekre is. A közös vacsoraprogramok mellett néha iktassatok be közös sportprogramot is.

 

Kerékpározás

Igaz, hogy kell hozzá kerékpár, de ezen kívül nem kell nagyon rákészülni. Ha kitűztök egy kellemes úti célt, akkor oda-vissza észrevétlenül meg is volt az edzés! Több napos túrákat összeköthettek akár egy izgalmas sátrazással.

 

6-7 éves gyerekek rendszeres gyakorlás után már önállóan is egész hosszú távokat képesek megtenni, de a lényeg ne a teljesítmény, hanem az élvezet legyen! Kisebb gyerekekkel is elindulhattok, már több olyan kerékpár segédeszköz létezik, ami lehetővé teszi a közös tekerést.

 

Túrázás

Magyarország minden tájegysége tele van jobbnál-jobb, különböző nehézségű túraútvonalakkal. Akár barátokkal, akár a családdal terveztek menni, rendszeresíthettek egy túra naptárat, amibe előre beírjátok, hogy „minden hónap utolsó vasárnapja” a túranap. Így mindenki ehhez tudja igazítani az elfoglaltságait. Tökéletes lehetőség a természetjárás mellet hazánk megismerésére is.

 

Nestlé tippünk
A Nestlé Fitness müzliszeletek kirándulás, kerékpározás közben is feltöltenek a mozgáshoz szükséges energiával. Így nem kell lemondanod a kedvenc ízeidről és a teljes értékű gabonáról sem.