Teljes kiőrlésű kakaós palacsinta gyümölccsel

Étkezés
Teljes kiőrlésű palacsinta kakaóval és gyümölccsel
Ez nem a hagyományos, vékonytésztás, tölteni való palacsinta, hanem a vastagabb fajta, aminek már a tésztája tartalmazza a gyümölcsöt. De, ha még izgalmasabbá tennéd, nyugodtan tegyél mellé a tányérra pár szem idénygyümölcsöt is!
2

Hozzávalók

  • 2 banán villával összenyomva 
  • 60 g teljes kiőrlésű liszt 
  • 40 g aprószemű zabpehely 
  • 1 tk sütőpor 
  • 2 ek NESQUIK nádcukros kakaópor  
  • 1 tk méz 
  • 150 ml tej 
  • 2-3 ek olaj a sütéshez 

Elkészítés

  1. A villával összenyomott banánokat alaposan keverd össze a többi hozzávalóval. Egy sűrű palacsintatésztát fogsz kapni. Ha túl híg, keverj még hozzá lisztet, ha sűrűnek érzed, növeld a folyadék mennyiségét. 
  2. Forró, olajjal kikent serpenyőbe adagolj annyi tésztát, hogy nagyobb tenyérnyi palacsintád legyen, és süsd át mindkét oldalát.  
  3. Tálaláskor tegyél mellé friss idénygyümölcsöt!