Étkezés
Ez nem a hagyományos, vékonytésztás, tölteni való palacsinta, hanem a vastagabb fajta, aminek már a tésztája tartalmazza a gyümölcsöt. De, ha még izgalmasabbá tennéd, nyugodtan tegyél mellé a tányérra pár szem idénygyümölcsöt is!
2
Hozzávalók
- 2 banán villával összenyomva
- 60 g teljes kiőrlésű liszt
- 40 g aprószemű zabpehely
- 1 tk sütőpor
- 2 ek NESQUIK instant kakaóitalpor
- 1 tk méz
- 150 ml tej
- 2-3 ek olaj a sütéshez
Elkészítés
- A villával összenyomott banánokat alaposan keverd össze a többi hozzávalóval. Egy sűrű palacsintatésztát fogsz kapni. Ha túl híg, keverj még hozzá lisztet, ha sűrűnek érzed, növeld a folyadék mennyiségét.
- Forró, olajjal kikent serpenyőbe adagolj annyi tésztát, hogy nagyobb tenyérnyi palacsintád legyen, és süsd át mindkét oldalát.
- Tálaláskor tegyél mellé friss idénygyümölcsöt!