Étkezés
Csodásan sárga. Díszítésnek nagyon jól mutat rajta a friss petrezselyem vagy korianderzöld, de pirított tökmaggal is nagyon finom.
4
Hozzávalók
- 6-7 sárgarépa meghámozva, 2-3 cm-es szeletekre vágva
- 1 ek vaj
- 1 vöröshagyma apróra vágva
- 1 tk curry por
- 6 dl víz
- 1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
- 1 ek citromlé
- 1 csokor petrezselyem, vagy koriander levél
- 4-6 szlet bacon csíkokra vágva
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- Kevés vajon pirítsd üvegesre a hagymát és a fokhagymát, add hozzá a curry port és kevergetés mellett főzd még 1 -2 percig.
- Öntsd fel a MAGGI kockából készült alaplével, majd öntsd bele a feldarabolt répákat, és főzd addig, amíg megpuhul. Közben ízlés szerint sózd, borsozd.
- Botmixerrel keverd simára, kevés citromlével, friss petrezselyemmel vagy korianderrel ízesítsd, tálaláshoz száraz serpenyőben piríts hozzá pár szelet bacont!