Étkezés
      
            
      
      
  
            Csodásan sárga. Díszítésnek nagyon jól mutat rajta a friss petrezselyem vagy korianderzöld, de pirított tökmaggal is nagyon finom.
      
            4
      
Hozzávalók
- 6-7 sárgarépa meghámozva, 2-3 cm-es szeletekre vágva
 - 1 ek vaj
 - 1 vöröshagyma apróra vágva
 - 1 tk curry por
 - 6 dl víz
 - 1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
 - 1 ek citromlé
 - 1 csokor petrezselyem, vagy koriander levél
 - 4-6 szlet bacon csíkokra vágva
 - só, bors ízlés szerint
 
Elkészítés
- Kevés vajon pirítsd üvegesre a hagymát és a fokhagymát, add hozzá a curry port és kevergetés mellett főzd még 1 -2 percig.
 - Öntsd fel a MAGGI kockából készült alaplével, majd öntsd bele a feldarabolt répákat, és főzd addig, amíg megpuhul. Közben ízlés szerint sózd, borsozd.
 - Botmixerrel keverd simára, kevés citromlével, friss petrezselyemmel vagy korianderrel ízesítsd, tálaláshoz száraz serpenyőben piríts hozzá pár szelet bacont!