Étkezés
10 perc, 5 alapanyag, és máris kész vannak ezek a gluténmentes, vegán, brownie ízű golyók. Nem kell sütni, nem kell hozzá millió lépést követni a szakácskönyvben, és gyakorlatilag elronthatatlan. Ja, és elképesztően finom!
4
Hozzávalók
- 80 g dió
- 80 g mandula
- 170 g darabolt datolya
- 50 g + 2 tk cukrozatlan kakaópor
- 60 g kókuszreszelék
- csipet só
Elkészítés
- A diót és a mandulát robotgéppel őröld egészen addig, míg már kezd masszaszerűvé válni.
- A kókuszreszelék kivételével add hozzá a többi hozzávalót, és apríts tovább, míg majdnem homogén massza lesz.
- Formázz belőle kis golyókat, és hempergesd meg őket kókuszreszelékben.
- Tedd legalább egy órára hűtőbe, majd ehetitek is!