Étkezés
Pikáns!
Hozzávalók
- 3 dl főtt csicseriborsó (konzerv is lehet)
- 2 nagyobb szelet sütőtök felkockázva
- 1/ fej vöröshagyma megpucolva (de nem felaprítva)
- 2 ek Tahini (szezámpaszta)
- 2 tk MAGGI Sültkrumpli fűszerkeverék
- 4-5 ek olívaolaj + 1ek olaj a sütéshez
Elkészítés
- A sütőtököt és a vöröshagymát tedd sütőpapírral bélelt tepsire, locsold meg egy kevés olajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd kb 20 percig.
- Miután kihűltek, turmixszold simára a csicseriborsóval, tahinivel, olívaolajjal, és a MAGGI Sültkrumpli fűszerkeverékkel. Ha túl darabos lenne, adj hozzá kevés vizet. Sózd ízlés szerint.
- Tálaláskor szórd meg korianderrel vagy petrezselyemmel.
A MAGGI fűszerkeverékek gondosan válogatott friss fűszernövények szárításával készültek, ezért nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert. A remek ízkombinációknak köszönhetően változatosan használhatók húsokhoz, zöldségekhez egyaránt. Mivel a fűszerkeverékek a sót is tartalmazzák, nincs szükség só használatára.