Étkezés
Finom köret vagy egészséges nassolnivaló.
2
Hozzávalók
- 6 közepes vagy kisebb méretű sárgarépa
- 1,5 ek olívaolaj
- só ízlés szerint
- pár csepp citromlé
Elkészítés
- A sárgarépákat pucold meg, egészben tedd egy kisebb zacskóba. Ha csak vastagabb répákat kaptál, hosszában vágd őket ketté.
- Egy tálkában alaposan keverd össze a hozzávalókat, hogy minden oldalukra jusson a fűszeres olajból.
- Tedd a répákat sütőpapírral bélelt tepsire, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd, amíg megpuhulnak. (kb 20 perc)
- Miután kivetted a sütőből, locsold meg őket pár csepp citromlével.
Egy klassz öntet még ínycsiklandóbbá varázsolja ezt a szuper zöldséges fogást. Próbáld ki joghurttal, amit megbolondítasz pár csepp MAGGI Würze folyékony ételízesítővel!