Étkezés
Hozzávalók
- 6 nagyobb krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- 6 db csiperkegomba
- 1 kis doboz tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- 5 dkg feta sajt
- 1 csokor petrezselyem
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- A meghámozott krumplikat sós vízben főzd meg.
- Közben az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát olajon pirítsd meg, ezen fonnyaszd meg az apró darabokra vágott gombát, közben sózd, borsozd.
- Miután a krumplik megfőttek, hosszában vágd őket félbe, majd kiskanállal óvatosan belezd ki őket.
- A kivágott „krumpli belet” keverd össze a tejföllel, és villával vagy krumpli törővel alaposan nyomkodd össze.
- Add hozzá a gombás ragut, morzsolj bele feta sajtot, és alaposan keverd el.
- A masszát töltsd vissza a krumplikba, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd 15 percig.