Étkezés
Egy újabb szuper kávés desszert, hogy a kávé aromáját ne csak forró ital formájában élvezd.
A selymes, könnyű kávékrém találkozása a roppanós granolával.
Ha szereted a kávét, ezt az egyszerűen elkészíthető kávékrém receptet imádni fogod! Nem lehet elrontani, és percek alatt kész.
A selymes, könnyű kávékrém találkozása a roppanós granolával.
Ha szereted a kávét, ezt az egyszerűen elkészíthető kávékrém receptet imádni fogod! Nem lehet elrontani, és percek alatt kész.
4
Hozzávalók
- 4 tk NESCAFÉ Classic
- 8 ek Nestlé Fitness mézes granola
- 2 db lapzselatin
- 2 ek cukor
- 2 tojássárgája
- 3,5 dl habtejszín
Elkészítés
- A tojássárgáját a cukorral keverd habosra, a zselatin lapokat áztasd hideg vízbe.
- A NESCAFÉ-t keverd el a habtejszínnel, majd alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett forrald fel.
- A forró, kávés tejszínt és a tojássárgáját folyamatosan keverve öntsd össze, majd keverd bele a beáztatott és kicsavart zselatin lapokat is.
- Míg hűl, a poharak aljába oszd el a granolát, erre adagold majd a kihűlt kávékrémet.
Tudtad? A NESCAFÉ Classic termékeink gondosan válogatott, fenntartható forrásból származó Robusta kávészemekből készülnek.