Étkezés
Egy tányéron a nyár ízei. Köretnek vagy akár főételnek is eheted, nem lehet megunni!
Használd ezt a receptet kiindulási pontnak, de változtass nyugodtan az összetevőkön ízlés szerint. Igazából minden grillezett zöldséggel finom lesz, tehetsz bele cukkinit, gombát, sült karfiolt vagy patiszont is.
Használd ezt a receptet kiindulási pontnak, de változtass nyugodtan az összetevőkön ízlés szerint. Igazából minden grillezett zöldséggel finom lesz, tehetsz bele cukkinit, gombát, sült karfiolt vagy patiszont is.
2
Hozzávalók
- 1 db padlizsán apró kockákra vágva
- 1 db kápia paprika kisebb szeletekre vágva
- 4 db paradicsom apró kockákra vágva
- 1 szál újhagyma vékony karikákra vágva
- 1 csokor petrezselyem
- 6-8 levél friss bazsalikom
- 1 csomag kis mozzarella golyó
- 3-4 ek olívaolaj
- só, bors ízlés szerint
- 2 szelet teljes kiőrlésű pirítós
Az öntethez
- 4 ek tökmagolaj
- 1 kk MAGGI Grill Zöldség fűszerkeverék
Elkészítés
- A padlizsánt és a paprikát süsd meg a grillen, vagy serpenyőben, forró olajon jól pirítsd meg, majd fűszerezd.
- Egy tálban keverd össze a sült zöldségeket, a felkockázott paradicsomot, a karikákra vágott újhagymát, a felaprított friss zöldfűszereket, és a salátaöntetet, majd add hozzá a mozzarella golyókat.
- Teljes kiőrlésű pirítóssal vagy kuszkusszal tálald!