Spárga saláta

Étkezés
Spárga saláta
Morzsolt fetával és paradicsommal!

Hozzávalók

  • 1 csomag zöld spárga
  • 8-10 szem koktélparadicsom félbe vágva
  • 1 nagy marék dió (helyettesíthető mandulával vagy mogyoróval is) összetörve
  • 8 dkg feta sajt összemorzsolva

Elkészítés

  1. Pucold meg a spárgát (ha segítségre van szükséged, olvasd el korábbi cikkünket), majd forrásban levő vízben főzd, amíg megpuhul, de még nem fő szét. (kb. 5-7 perc).
  2. Mikor a spárga megfőtt, öntsd le róla a főzővizet, és öblítsd le hideg vízzel. 
  3. Vágd kb. 3 cm-es darabokra, add hozzá a saláta többi hozzávalóját, enyhén sózd meg, majd öntsd rá egy klassz salátaöntetet. Vinaigrette nagyon finom, aminek receptjét salátaöntetekről szóló cikkünkben találod.