Étkezés
Morzsolt fetával és paradicsommal!
Hozzávalók
- 1 csomag zöld spárga
- 8-10 szem koktélparadicsom félbe vágva
- 1 nagy marék dió (helyettesíthető mandulával vagy mogyoróval is) összetörve
- 8 dkg feta sajt összemorzsolva
Elkészítés
- Pucold meg a spárgát (ha segítségre van szükséged, olvasd el korábbi cikkünket), majd forrásban levő vízben főzd, amíg megpuhul, de még nem fő szét. (kb. 5-7 perc).
- Mikor a spárga megfőtt, öntsd le róla a főzővizet, és öblítsd le hideg vízzel.
- Vágd kb. 3 cm-es darabokra, add hozzá a saláta többi hozzávalóját, enyhén sózd meg, majd öntsd rá egy klassz salátaöntetet. Vinaigrette nagyon finom, aminek receptjét salátaöntetekről szóló cikkünkben találod.