Ropogós keksz kukoricapehelyből

Étkezés
Gluténmentes keksz
Ha gluténmentes kekszet sütnétek, a sima liszt helyett rizslisztet vagy mandulalisztet használj és ügyelj arra, hogy gluténmentes sütőport válassz! (kb 10 darab)
5

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gyerekek keverjék össze a lisztet és a sütőport.
  2. Robotgép segítségével keverd simára a margarint a cukorral, majd a gyerekek segíthetnek, ha hozzáadják a tojást és a vanília aromát, és alaposan összekeverik.
  3. Öntsétek a kukoricapelyhet és a lisztes-sütőporos keveréket a masszához, keverjétek össze alaposan.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsire adagoljatok kanálnyi kupacokat a masszából.
  5. 180°C-ra előmelegített sütőben süsd aranybarnára (kb. 10 perc)