Étkezés
Reggelire rántotta vagy omlett spárgával?
4
Hozzávalók
- 1 csomag zöld spárga
- 8 tojás
- 1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
- 3 ek olaj
- só, bors, friss zöldfűszer ízlés szerint
Elkészítés
- A spárgákat pucold meg, majd vágd kb. 3 cm-es darabokra.
- Forró serpenyőben, olajon, kevergetés mellett dinszteld meg a vöröshagymát, add hozzá a spárgát, pirítsd, míg megpuhul.
- Mikor a spárga már puha (nem kell túl puhára sütni, jó, ha van egy kis roppanóssága), vedd ki a felét a serpenyőből, és tedd félre egy tálra.
- Öntsd az előre felvert tojásokat a serpenyőbe, fűszerezd ízlés szerint, és készíts belőle rántottát vagy omlettet.
- Ha kész, a tetejét szórd meg a félretett spárgával.