Omlett spárgával

Étkezés
omlett spárgával
Reggelire rántotta vagy omlett spárgával?
4

Hozzávalók

  • 1 csomag zöld spárga
  • 8 tojás
  • 1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
  • 3 ek olaj
  • só, bors, friss zöldfűszer ízlés szerint

Elkészítés

  1. A spárgákat pucold meg, majd vágd kb. 3 cm-es darabokra.
  2. Forró serpenyőben, olajon, kevergetés mellett dinszteld meg a vöröshagymát, add hozzá a spárgát, pirítsd, míg megpuhul.
  3. Mikor a spárga már puha (nem kell túl puhára sütni, jó, ha van egy kis roppanóssága), vedd ki a felét a serpenyőből, és tedd félre egy tálra.
  4. Öntsd az előre felvert tojásokat a serpenyőbe, fűszerezd ízlés szerint, és készíts belőle rántottát vagy omlettet.
  5. Ha kész, a tetejét szórd meg a félretett spárgával.