Étkezés
Így elkészítve általában még azok is szeretik a karfiolt, akik egyébként nem rajonganak érte túlságosan. Húsok mellé köretnek kiváló, de más sült zöldségekkel együtt, finom mártásokkal vagy sajttal akár egytálételnek is eheted. Attól függően pedig, hogy milyen fűszereket használsz hozzá, lehet magyaros vagy akár keleties ízvilágú.
4
Hozzávalók
- 1 fej karfiol
- 1-2 ek olaj
- 1 tk MAGGI Grill Zöldség fűszerkeverék
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítés
- A karfiolt mosd meg, szedd rózsáira, aprítógépben rizsszem méretűre aprítsd fel.
- Serpenyőben, kevés forró olajon párold, míg megpuhul (kb. 5perc), közben fűszerezd.
- Az utolsó percben add hozzá az apróra vágott petrezselymet, és alaposan keverd össze.