Étkezés
Mi lenne, ha a sonka alá ezúttal nem a hagyományos sajtkrém, vaj vagy körözött kerülne?
Gyönyörű és igazán különleges lesz a szendvics, ha zöldborsókrémmel kened meg. Elkészítheted már előző nap, hűtőben eláll, és így nem kell reggel pepecselned vele.
Gyönyörű és igazán különleges lesz a szendvics, ha zöldborsókrémmel kened meg. Elkészítheted már előző nap, hűtőben eláll, és így nem kell reggel pepecselned vele.
4
Hozzávalók
- 4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
- 10 dkg zöldborsó
- 1 csokor petrezselyem
- só, bors ízlés szerint
- szeletelt sonka (pl. Fekete erdei, pármai, serrano)
Elkészítés
- A zöldborsót főzd puhára, a főzővizet öntsd le róla.
- Botmixerrel pürésítsd a borsót és a petrezselymet, sózd, borsozd ízlés szerint.
- Kend a zöldborsókrémet a kenyerekre, majd helyezd rájuk a sonka szeleteket.
- Ha még szeretnél egyet „csavarni” rajta, díszítsd parmezán forgáccsal.