Sajttal töltött gombafejek

Étkezés
Sajttal töltött gombafejek
Ezt a finomságot akár főételként is fogyaszthatod, ha készítesz mellé egy adag barnarizst vagy bulgurt, de húsok mellé körteként is tökéletes.
4

Hozzávalók

  • 75 dkg csiperkegomba 
  • 1 kis doboz tejföl
  • 10 dkg feta sajt vagy kéksajt
  • 1 gerezd fokhagyma összezúzva
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. Egy tepsit bélelj ki alufóliával, majd vékonyan kend meg olajjal. 
  2. Tedd rá a megpucolt egész gombafejeket. 
  3. A feta sajtot keverd össze a fokhagymával és annyi tejföllel, hogy egy sűrű, de kenhető masszát kapj. Ízlés szerint sózd, borsozd. 
  4. A masszát töltsd a gombafejekbe, majd 200 fokra előmelegített sütőben süsd készre.