Étkezés
Gyors vendégváró vagy otthoni kényeztetés.
4
Hozzávalók
- 2 csomag leveles tészta
- 1 nagy tejföl
- 2 gerezd fokhagyma összezúzva
- 300 g gouda sajt
- 1 ek MAGGI Fokhagymás fűszerkeverék
Elkészítés
- Reszeld le a sajtot, majd keverd össze a tejföllel, a zúzott fokhagymával és a MAGGI Fokhagymás fűszerkeverékkel. Sót ne adj hozzá, mert a fűszerkeverék tartalmazza a sót is!
- A leveles tésztát vágd egyforma négyszögekre, a közepébe tegyél a sajtos keverékből annyit, hogy utána még össze tudd zárni.
- Összehajtogatás: a négy csücskét fogd össze középen és tekerj rajta egyet.
- 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt süsd aranybarnára.
- Ha szeretnéd, hogy még szebb, aranybarna legyen a batyu, kend meg tojással a tetejét!