Étkezés
Grillen 10-15 perc alatt megsül, és elképesztően finom lesz, ahogy összeérnek az ízek.
1
Hozzávalók
- 4 darab garnélarák (lehet fagyasztott)
- 1 kk MAGGI Fokhagymás fűszerkeverék
- 2 koktélparadicsom félbe vágva
- 1 tk olvasztott vaj
- 2 ek tejszín
- szárított chili ízlés szerint
- csipet friss petrezselyem
Elkészítés
- Ha fagyasztott rákot használsz, hagyd, hogy kiengedjen, majd papírtörlővel itasd fel róla a felesleges nedvességet.
- A tejszínt keverd össze a vajjal, add hozzá a fűszereket, majd alaposan keverd össze a rákokkal.
- Egy alufólia lapra öntsd rá a keveréket, szórd rá a paradicsomokat és a petrezselymet, majd zárd össze a fóliát úgy, hogy ne hulljon ki belőle a sok finomság.
Érdemes több adagot egyben „bekeverni”, úgy sokkal gyorsabban megy. Arra figyelj, hogy a MAGGI fűszerkeverékek tartalmaznak sót is, úgyhogy nem lesz szükség külön sózásra!