Pikáns sistergő rák a grillről

Étkezés
rák
Grillen 10-15 perc alatt megsül, és elképesztően finom lesz, ahogy összeérnek az ízek.
1

Hozzávalók

  • 4 darab garnélarák (lehet fagyasztott)
  • 1 kk MAGGI Fokhagymás fűszerkeverék
  • 2 koktélparadicsom félbe vágva
  • 1 tk olvasztott vaj
  • 2 ek tejszín
  • szárított chili ízlés szerint
  • csipet friss petrezselyem

Elkészítés

  1. Ha fagyasztott rákot használsz, hagyd, hogy kiengedjen, majd papírtörlővel itasd fel róla a felesleges nedvességet.
  2. A tejszínt keverd össze a vajjal, add hozzá a fűszereket, majd alaposan keverd össze a rákokkal. 
  3. Egy alufólia lapra öntsd rá a keveréket, szórd rá a paradicsomokat és a petrezselymet, majd zárd össze a fóliát úgy, hogy ne hulljon ki belőle a sok finomság.

Érdemes több adagot egyben „bekeverni”, úgy sokkal gyorsabban megy. Arra figyelj, hogy a MAGGI fűszerkeverékek tartalmaznak sót is, úgyhogy nem lesz szükség külön sózásra!