Étkezés
Egy hideg tésztasaláta nyáron tökéletes választás. Magában is eheted, vagy köretként grill húsok mellé. Próbáld ki teljes kiőrlésű tésztából, hogy így is növeld a rostbeviteled.
Ha pedig már úgyis grilleztek, dobjatok fel egy kicsit több zöldséget a grillrácsra, és bolondítsátok meg velük ezt a finomságot!
Ha pedig már úgyis grilleztek, dobjatok fel egy kicsit több zöldséget a grillrácsra, és bolondítsátok meg velük ezt a finomságot!
4
Hozzávalók
- 40 dkg teljes kiőrlésű fusilli
- 15-20 szem koktélparadicsom
- 1 nagyobb cukkini apró kockákra vágva
- 1 marék olívabogyó karikákra vágva
- 1 dl THOMY paradicsomos salátaöntet tengeri sóval
- 1 ek olaj
- só ízlés szerint
Elkészítés
- A tésztát lobogó, sós vízben főzd al dente-re, azaz puhuljon meg, de ne főzd túl.
- Míg a tészta fő, az apróra vágott cukkinit forró serpenyőben, kevés olajon pirítsd le.
- Mikor a tészta megfőtt, öntsd le róla a főzővizet, és hagyd kihűlni.
- Közben vágd negyedbe a koktélparadicsomokat, karikákra az olívabogyót.
- Mikor a tészta kihűlt, forgasd meg a salátaöntetben, majd keverd bele a zöldségeket is.