Mediterrán tésztasaláta

Étkezés
Mediterrán tésztasaláta
Egy hideg tésztasaláta nyáron tökéletes választás. Magában is eheted, vagy köretként grill húsok mellé. Próbáld ki teljes kiőrlésű tésztából, hogy így is növeld a rostbeviteled.

Ha pedig már úgyis grilleztek, dobjatok fel egy kicsit több zöldséget a grillrácsra, és bolondítsátok meg velük ezt a finomságot!
4

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát lobogó, sós vízben főzd al dente-re, azaz puhuljon meg, de ne főzd túl. 
  2. Míg a tészta fő, az apróra vágott cukkinit forró serpenyőben, kevés olajon pirítsd le. 
  3. Mikor a tészta megfőtt, öntsd le róla a főzővizet, és hagyd kihűlni. 
  4. Közben vágd negyedbe a koktélparadicsomokat, karikákra az olívabogyót. 
  5. Mikor a tészta kihűlt, forgasd meg a salátaöntetben, majd keverd bele a zöldségeket is.