Gombanyárs

Étkezés
gombanyárs
A gombákat ezúttal tűzd nyársra! De nem ettől lesz ám igazán izgalmas ez a fogás, hanem a páctól.

Hozzávalók

  • 50 dkg kis fejű csiperkegomba alaposan megtisztítva és hosszában félbevágva (ha jól megtisztítottad, nem is szükséges megpucolni)
  • 2 ek olaj
  • 1 ek MAGGI Grill Zöldség fűszerkeverék
  • 2 ek balzsamecet

Elkészítés

  1. A megtisztított, félbevágott gombákat tűzd nyársra. Egy nyársra kerüljön legalább 4 fél gomba. 
  2. A pác összetevőit keverd össze, majd konyhai ecset segítségével a gombákat alaposan kend be a páccal.

Ha fanyársat használsz, érdemes sütés előtt vízbe áztatni a pálcikákat.