Étkezés
Ez a saláta igazán laktató, akár egy könnyű ebédnek is választhatod.
2
Hozzávalók
- 2 szelet csirkemell ujjnyi vastag csíkokra szelve
- 2-3 ek olaj a hús sütéshez
- 1 tk MAGGI Csirke fűszerkeverék
- 1/2 csésze quinoa
- 1 csésze víz
- 6 dkg feta sajt
- 1 csomag rukkola vagy madársaláta
- 1-2 ek olívaolaj
- 4 szem sárgabarack kimagozva, félbevágva
- 1 tk vaj
Elkészítés
- Kevés olajon süsd meg a csirkemell csíkokat, fűszerezd MAGGI Csirke fűszerkeverékkel. Ha a MAGGI fűszerkeveréket használod, az alapanyagokat nem kell sózni sem.
- Míg a hús sül, kevés vajon, forró serpenyőben grillezd meg a barackokat.
- Az alaposan átöblített quinoát kétszeres mennyiségű vízben kis lángon főzd puhára.
- 1-2 ek olívaolajat öntsd a salátára, és keverd össze alaposan.
- Szórd rá az összemorzsolt (vagy apró kockákra vágott) fetát, majd add hozzá a csirkemell csíkokat és a grillezett barackot
- Ha tovább halmoznád az élvezeteket, szórj még a tetejére pirított diót is!
Ha tovább halmoznád az élvezeteket, szórj még a tetejére pirított diót is!