Fetás quinoa saláta csirkemellel és grillezett sárgabarackkal

Étkezés
Fetás quinoa saláta
Ez a saláta igazán laktató, akár egy könnyű ebédnek is választhatod.
2

Hozzávalók

  • 2 szelet csirkemell ujjnyi vastag csíkokra szelve 
  • 2-3 ek olaj a hús sütéshez 
  • 1 tk MAGGI Csirke fűszerkeverék 
  • 1/2 csésze quinoa 
  • 1 csésze víz 
  • 6 dkg feta sajt 
  • 1 csomag rukkola vagy madársaláta 
  • 1-2 ek olívaolaj  
  • 4 szem sárgabarack kimagozva, félbevágva 
  • 1 tk vaj 

Elkészítés

  1. Kevés olajon süsd meg a csirkemell csíkokat, fűszerezd MAGGI Csirke fűszerkeverékkel. Ha a MAGGI fűszerkeveréket használod, az alapanyagokat nem kell sózni sem. 
  2. Míg a hús sül, kevés vajon, forró serpenyőben grillezd meg a barackokat.  
  3. Az alaposan átöblített quinoát kétszeres mennyiségű vízben kis lángon főzd puhára. 
  4. 1-2 ek olívaolajat öntsd a salátára, és keverd össze alaposan. 
  5. Szórd rá az összemorzsolt (vagy apró kockákra vágott) fetát, majd add hozzá a csirkemell csíkokat és a grillezett barackot 
  6. Ha tovább halmoznád az élvezeteket, szórj még a tetejére pirított diót is! 

Ha tovább halmoznád az élvezeteket, szórj még a tetejére pirított diót is!