Étkezés
Krémes, őrjítően csokis, ellenállhatatlan.
6
Hozzávalók
- 2 banán villával összenyomva
- 4 ek mogyoróvaj
- 2 g vaj
- 1 tk sütőpor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 50 g BOCI sütési étcsokoládé
- idénygyümölcs ízlés szerint
Elkészítés
- A vajat és a csokit mikróban olvaszd meg, keverd össze, és kicsit hagyd hűlni.
- Keverd össze a banánt, a mogyoróvajat és az olvasztott csokit.
- Add hozzá a sütőport és a kakaóport, és keverd homogén masszává.
- Öntsd a masszát egy kisebb tortaformába vagy hőálló edénybe és 180 fokra előmelegített sütőben süsd 15 percig, tűpróbával ellenőrizd, hogy átsült-e.
- Tálaláshoz tegyél rá vagy kínálj mellé friss idénygyümölcsöt.