Étkezés
4
Hozzávalók
A citromkrémhez:
- 5 dkg cukor
- 1 kezeletlen citrom leve és reszelt héja
- 1/2 citrom leve
- 2 tojássárgája
- 1 egész tojás
- 6 dkg vaj
Az alaphoz
Elkészítés
- Öntsd lábasba a citromok levét keverd hozzá a citromok reszelt héját és a cukrot.
- Add hozzá a tojássárgákat és az egész tojásokat, majd habverővel keverd simára.
- Állandó keverés mellett, alacsony hőfokon főzd addig, míg elkezd rotyogni. Kis darabonként add hozzá a vajat, és keverd addig, amíg krémesre sűrűsödik. Hagyd kihűlni.
- A poharak aljába szórj CHEERIOS Zab gabonapelyhet, és kanalazd rá a házi citromkrémet.
- Díszítsd tejszínhabbal.