Almás fodros kel saláta joghurtos öntettel

Étkezés
Almás fodros kel saláta joghurtos öntettel
Kóstold meg ezt a könnyű, frissítő, zamatos salátát, ami bizonyítja, hogy egyszerű alapanyagokból is lehet izgalmas finomságot készíteni, és hogy a saláta egyáltalán nem egy unalmas műfaj.
4

Hozzávalók

  • 1 kis fodros kel apróra vágva 
  • ½ lilakáposzta csíkokra vágva
  • 2 db alma lereszelve
  • 4 db közepes sárgarépa lereszelve
  • 2-3 szál újhagyma vékony karikákra vágva
  • 4 -6 ek napraforgómag
  • 1 ek olívaolaj

Elkészítés

  1. A zöldségeket alaposan tisztítsd meg, majd szeleteld őket a hozzávaló listában megadott módon.
  2. A joghurtos öntethez keverd össze a hozzávalókat.
  3. A felszeletelt zöldségeket öntsd egy nagy tálba, alaposan keverd össze a joghurtos öntettel, majd szórd meg napraforgómaggal!