Almás fodros kel saláta joghurtos öntettel

Étkezés
Almás fodros kel saláta joghurtos öntettel
Ez a saláta azért is fantasztikus, mert a recept alapja az alma, sárgarépa, káposzta és a fodros kel kifejezetten pénztárcakímélő alapanyagok.
4

Hozzávalók

  • 1 csomag Garden Gourmet Vegán Nuggets
  • 1db kis fodros kel apróra vágva 
  • ½ lilakáposzta csíkokra vágva
  • 2 db alma lereszelve
  • 4 db közepes sárgarépa lereszelve
  • 2-3 szál újhagyma vékony karikákra vágva
  • 4 -6 ek napraforgómag
  • 1 ek olívaolaj

Elkészítés

  1. A zöldségeket alaposan tisztítsd meg, majd szeleteld őket a hozzávaló listában megadott módon.
  2. A joghurtos öntethez keverd össze a hozzávalókat.
  3. A felszeletelt zöldségeket öntsd egy nagy tálba, alaposan keverd össze a joghurtos öntettel, majd szórd meg napraforgómaggal!
  4. Pár perc alatt készítsd el a csomagoláson leírtak alapján a Garden Gourmet Vegán Nuggets-et, és kínáld a saláta mellé.