Étkezés
Kóstold meg ezt a könnyű, frissítő, zamatos salátát, ami bizonyítja, hogy egyszerű alapanyagokból is lehet izgalmas finomságot készíteni, és hogy a saláta egyáltalán nem egy unalmas műfaj.
4
Hozzávalók
- 1 kis fodros kel apróra vágva
- ½ lilakáposzta csíkokra vágva
- 2 db alma lereszelve
- 4 db közepes sárgarépa lereszelve
- 2-3 szál újhagyma vékony karikákra vágva
- 4 -6 ek napraforgómag
- 1 ek olívaolaj
Elkészítés
- A zöldségeket alaposan tisztítsd meg, majd szeleteld őket a hozzávaló listában megadott módon.
- A joghurtos öntethez keverd össze a hozzávalókat.
- A felszeletelt zöldségeket öntsd egy nagy tálba, alaposan keverd össze a joghurtos öntettel, majd szórd meg napraforgómaggal!