Karácsony előtt rendrakás, nagytakarítás, ajándékok csomagolása, fa díszítés, bevásárlás, mézeskalács sütés … és biztos egy csomó minden még ki is maradt a felsorolásból. Ja igen, hát vacsorát is készíteni kell, de mikor?
Lehet, hogy ebben az évben érdemes kipróbálnod valami mást, ami bár ünnepi, de egyszerűbben és hamarabb elkészül. Halászlé helyett mutatunk egy másik, hasonlóan ünnepi levest, és ez nem minden! Egy egész menüsort ajánlunk neked, ha tovább olvasol.
A MAGGI Házias levesalapokkal nem kell órákon át főznöd a húslevest. A legújabb MAGGI Házias levesalap intenzív és házias ízét a lassú tűzön, gyöngyözve főtt tyúkhús biztosítja. Mézes állagának köszönhetően egyszerűen adagolható, és nagyon sokoldalúan felhasználható levesek mellett pörköltökbe, mártásokba, serpenyős- vagy egytálételekhez, de akár még a tökéletes rizottó elkészítéséhez is. Ezentúl nem kell, hogy mindig legyen a mélyhűtőben alaplé, vagy nem kell órákat arra várnod, hogy a húsleves elkészüljön. Elég, ha a kamrában felsorakoztatod a MAGGI házias levesalapjait.
Fontos! Soha ne szeld fel a húst közvetlenül miután kivetted a sütőből! Hagyd pihenni pár percet, különben szeleteléskor kiengedi magából az összes levet. Ha nem rögtön akarod tálalni, akkor is jobb, ha egyben hagyod, így sokkal puhább marad.
A kacsamell és a hagymalekvár mellé készíts egy egyszerű burgonyapürét!
Mi legyen a karácsonyi desszert?
A hagyományos irány kedvelői valószínűleg a zserbóra szavaznak, nekünk viszont van egy tuti tippünk, ami szintén nagyon finom, abszolút a zserbó ízvilágát tükrözi, viszont sokkal gyorsabban elkészül. Ez pedig nem más, mint a fantasztikus zserbógolyó! Érdekel a recept? Kattints zserbógolyó cikkünkre, imádni fogod!
Ha mégis szeretnél valami egészen különlegeset és látványosat tálalni, próbáld ki pavlova receptünket!