5 tuti tipp apák napjára

Gyerek
5 tuti tipp apák napjára
Június harmadik vasárnapja az apukák, nagypapák, dédpapák napja. Nem kérdés, a kitüntetett figyelmet ugyanúgy megérdemlik az édesapák is, mint az édesanyák. Kedveskedjetek nekik személyre szabott meglepetésekkel!

Beszéld meg a gyerekekkel, hogy az apák napja, ami 2023-ban június 18-ra esik, csak és kizárólag a „ház uráról” szóljon. Íme néhány tipp személyes ajándék készítéséhez:

Gyerekrajz, az örök emlék

Akárcsak az édesanyák, az apukák is gyerekük saját készítésű ajándékának örülnek a legjobban. Készítsetek egy rajzot, amin apa és a gyerek(ek) együtt szerepelnek, játszanak vagy a téma bármilyen módon köthető apához. Ha kisebb gyerkőcöd van, aki még nem tud rajzolni készítsetek neki kéz- vagy lábnyomdát! Só-liszt gyurmából pillanatok alatt elkészíthetitek a lenyomatot, melyet száradás után temperával tudtok kiszínezni.

Apák napi vacsora

Apán napi vacsi

A férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út, tartja a híres mondás. Tegyétek feledhetetlenné ezt a napot egy különleges apák napi vacsorával! Süthettek egy finom süteményt is, de főfogásnak egy szív alakú pizza a kedvenc feltéteivel biztos siker.
Ehhez van is egy tuti házi pizza receptünk, de ha egy egyszerűbb megoldást választanál, próbáld ki ezt a „hamis pizza” receptet!

Villámgyors házi pizza

Étkezés
Ha ezeket az ötleteket ellesed, egy olyan gyerekbarát fogással bővítheted a receptgyűjteményed, ami még a kiegyensúlyozott étrendbe is beillik.
Villámgyors házi pizza

Közös családi program

A legjobb ajándék mind közül, ha úgy szervezitek, hogy ezt a napot közösen töltitek el. A program csak tőletek függ, lehet otthoni játék, kirándulás vagy akár szervezett apák napi program.
Jól jönne pár családi program javaslat? Kattints kapcsolósó cikkeinkre!

Tekerjetek egy jót!

Életmód
Használd ki a jóidőt és szervezz egy aktív hétvégét a családnak! Biciklivel igazán szórakoztató lesz. Kezdők vagytok vagy már gyakorlott biciklis a család? Ajánlónkban megtalálod az edzettségi szinteteknek megfelelő útvonalat.
Tekerjetek egy jót!

Izgalmas programtippek gyerekekkel

Gyerek
Minőségi idő a családdal? Gyerekes programok, amiket a felnőttek is élveznek? Ezek a programok biztosan tetszeni fognak. Gyereknapra vagy bármikor év közben.
Izgalmas programtippek gyerekekkel

Saját készítésű kupon

Reggelente apa szokta főzni a kávét? Vagy általában ő szokta kivinni a szemetet? Biztosan jól fog neki esni, ha ezt a feladatot aznap átveszi tőle valamelyik gyereke. Készítsetek saját készítésű kupont vagy akár egy egész kuponfüzetet! 
A gyerekek korának megfelelő, beváltható feladatoknak csak a fantáziátok és szorgalmatok szab határt. Fűnyírás, kutyasétáltatás, szemétlevitel, egy nagy puszi vagy ölelés, mind-mind nagy örömet fog okozni.

Ínyencségek, hogy még különlegesebb legyen az apák napja