Étkezés
2
Hozzávalók
- 1 csomag MAGGI Trattoria a Casa Négysajtos spagetti alap
- 200 ml víz
- 50 g főzőtejszín
- 240 g spagetti
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 ek olaj
- 150 g spenót (lehet fagyasztott, leveles spenót is)
Elkészítés
- A zúzott fokhagymát kevés olajon piríts le, dobd rá a spenótot, és fonnyaszd meg.
- A spagettit lobogó, sós vízben főzd al dente-re, vagyis ne legyen se túl kemény, se túl puha.
- Míg a tészta fő, a MAGGI Négysajtos spagetti alapot keverd el 200 ml hideg vízben.
- Alacsony lángon folyamatos keverés mellett forrald fel és főzd a forrástól számítva 2 percig.
- Vedd le a tűzről és önts hozzá 50 ml tejszínt.
- Add hozzá a spenótot, alaposan keverd meg, majd keverd össze a főtt spagettivel.
- A tetejére szórhatsz még reszelt parmezánt is.