Négysajtos, spenótos spagetti

Étkezés
Spenótos spagetti
2

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zúzott fokhagymát kevés olajon piríts le, dobd rá a spenótot, és fonnyaszd meg. 
  2. A spagettit lobogó, sós vízben főzd al dente-re, vagyis ne legyen se túl kemény, se túl puha. 
  3. Míg a tészta fő, a MAGGI Négysajtos spagetti alapot keverd el 200 ml hideg vízben. 
  4. Alacsony lángon folyamatos keverés mellett forrald fel és főzd a forrástól számítva 2 percig. 
  5. Vedd le a tűzről és önts hozzá 50 ml tejszínt. 
  6. Add hozzá a spenótot, alaposan keverd meg, majd keverd össze a főtt spagettivel. 
  7. A tetejére szórhatsz még reszelt parmezánt is.