Mini wrap grillezett vegán falatkákkal és zöldségekkel

Étkezés
Garden Gourmet mini wrap
Egy könnyű húsmentes ebéd vagy vacsora, de utolsó pillanatban is bedobható vendégvárónak is tökéletes. A recepthez használt zöldségeket pedig változtasd nyugodtan ízlés szerint, na meg persze az alapján, hogy mit találsz otthon a hűtőben.
4

Hozzávalók

  • 2 csomag Garden Gourmet vegetáriánus Falatkák
  • 4 db kis tortilla lap 
  • 1 db piros kaliforniai paprika 
  • 1 db sárga kaliforniai paprika 
  • 1 db kisebb cukkini 
  • 1 db kis lilahagyma 
  • 200 ml joghurt 
  • 2 ek majonéz 
  • 1 db citrom leve és reszelt héja 
  • 2 ek olaj 
  • só, bors ízlés szerint 
  • késhegynyi cayenne bors 
  • néhány szál kapor felaprítva

Elkészítés

  1. A paprikákat és a cukkinit vágd kis kockákra vagy csíkokra, a lilahagymát pedig vékony karikákra, amiket aztán vágj félbe.  
  2. Forró serpenyőben, kevés olajon süsd meg a zöldségeket, de vigyázz, hogy ne legyenek túlságosan puhák, inkább maradjanak roppanósak. 
  3. Ugyanebben a serpenyőben, kevés olajon pár perc alatt süsd készre a Garden Gourmet vegetáriánus falatkákat is. 
  4. A tortilla lapokat töltsd meg a sült zöldségekkel és a vegán falatkákkal, formálj tölcsért belőlük, és rögzítsd őket fogpiszkálóval vagy nyárssal. 
  5. Tedd a töltött tortilla tölcséreket sütőpapírral bélelt tepsire, és 180 fokra előmelegített sütőben süsd őket pár percig, míg egy kicsit megpirulnak. 
  6. A joghurtot keverd össze a majonézzel, a citrom levével és reszelt héjával, sózd, borsozd, végül keverd hozzá az apróra vágott kaprot. 
  7. Miután kivetted a sütőből, a wrap-eket tálald a joghurtos öntettel.