Étkezés
Sütés nélkül készíthető villámdesszert.
Hozzávalók
- 200g Nestlé chocapic csokoládés gabonapehely
- 500g darált háztatási keksz
- 250g vaj vagy margarin
- 200g porcukor
- 7 ek tej
- 2 fiola mandula aroma
Elkészítés
- Olvaszd fel a vajat vagy margarint, keverd bele a porcukrot, amíg teljesen felolvad.
- Add hozzá tejet majd a mandula aromát.
- Öntsd az egészet a darált kekszre öntjük, majd kézzel alaposan gyúrd össze.
- Formázz előszőr méretesebb, diónyi nagyságú golyókat, amiket aztán alakíts kúp (toboz) formájúra.
- Lentről felefelé haladva szúrd a kúp formába a gabonapelyheket egymás mellé, így alakítva ki a toboz formáját.
Köszönjük a receptet a Cake My Day csapatának!