Étkezés
Fenséges egytálétel, amit teljes kiőrlésű lisztből készült tésztával és egy adag friss salátával még kiegyensúlyozottabbá tehetsz.
4
Hozzávalók
- 40 dkg kolbász
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db sárga paprika
- 1 db cukkini
- 30 dkg penne tészta
- 1 üveg MAGGI Klasszikus bolognai szósz
- ½ üveg MAGGI Házias levesalap - Tyúk
- 15 dkg sajt
- 1 csipet feketebors
- 1 csipet só
Elkészítés
- A kolbászt kockázd fel, és serpenyőben süsd aranybarnára. A vöröshagymát is aprítsd fel, majd add a kolbászhoz és süsd puhára.
- A paprikát és a cukkinit vágd kis szeletekre.
- Főzd a tésztát forrásban lévő vízben körülbelül 5 percig, majd tedd hőálló edénybe.
- Add hozzá a kolbászt és a vöröshagymát, a cukkinit, a paprikát, a bolognai szószt, valamint a levesalapot, és alaposan keverd össze. Sóval és borssal ízesítsd.
- Szórd meg sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 45 percig.