Étkezés
Ha a gyerekek szeretik a csirke nuggets-et, valószínűleg ezzel a fogással sikert aratsz úgyis, hogy nincs benne hús. A receptben édesburgonya és saláta szerepel, de ezt ízlés szerint változtathatod. Így ráadásul igazán változatossá tudod tenni a menüt.
4
Hozzávalók
- 2 csomag GARDEN GOURMET ® Nuggets vegán panírozott falatkák
- 2 db édesburgonya
- 150 g saláta keverék
- 3 db paradicsom
- 1 db kígyóuborka
- 1 db piros chili paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 20 g pörkölt mogyoró
- 4 ek balzsamecet
- 2 ek olaj
- 3 ek olívaolaj
Elkészítés
- Az édesburgonyákat sózd, borsozd, kend meg vékonyan olajjal, majd 200 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt süsd készre.
- Vágd fel a paradicsomot és az uborkákat, majd tépkedd hozzájuk a salátaleveleket.
- Keverd össze az olívaolajat a balzsamecettel, chilivel és a zúzott fokhagymával.
- Süsd ki a GARDEN GOURMET® vegán panírozott falatkákat.
- A salátát locsold meg az elkészült öntettel, szórd meg apróra vágott mogyoróval, add hozzá a felkockázott édesburgonyákat, és végül helyezd rá a nuggetseket.