Vegán Nuggets édesburgonyás salátaágyon

Étkezés
Vegán Nuggets édesburgonyás salátaágyon
Ha a gyerekek szeretik a csirke nuggets-et, valószínűleg ezzel a fogással sikert aratsz úgyis, hogy nincs benne hús. A receptben édesburgonya és saláta szerepel, de ezt ízlés szerint változtathatod. Így ráadásul igazán változatossá tudod tenni a menüt.
4

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az édesburgonyákat sózd, borsozd, kend meg vékonyan olajjal, majd 200 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt süsd készre. 
  2. Vágd fel a paradicsomot és az uborkákat, majd tépkedd hozzájuk a salátaleveleket. 
  3. Keverd össze az olívaolajat a balzsamecettel, chilivel és a zúzott fokhagymával. 
  4. Süsd ki a GARDEN GOURMET® vegán panírozott falatkákat
  5. A salátát locsold meg az elkészült öntettel, szórd meg apróra vágott mogyoróval, add hozzá a felkockázott édesburgonyákat, és végül helyezd rá a nuggetseket.