Színkavalkád a sütőből

Étkezés
Színkavalkád a sütőből
Percek alatt összekészíted, és már mehet is a sütőbe!
4

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemell 
  • 40 dkg színes zöldség vegyesen: cékla, édesburgonya, burgonya, kelbimbó, zeller 
  • 2 ek olaj a zöldségekhez+ 2 ek olaj a hús sütéshez 
  • só, bors ízlés szerint 
  • 1 tk kakukkfű 
  • 1 csomag MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alap 
  • 2,5 dl tejszín

Elkészítés

  1. A zöldségeket hámozd meg, vágd kockákra (a kelbimbót nem kell), vékonyan kend meg a 2 ek olajjal. 
  2. Terítsd a zöldségeket sütőpapírral bélelt tepsire, sózd, borsozd őket. 
  3. A csirkemellet vágd szeletekre, tedd egy hőálló tál aljába. 
  4. A MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alapot keverd össze a tejszínnel, és öntsd a húsra.  
  5. A zöldségeket és a húst tedd 200 fokra előmelegített sütőbe, és süsd 30 percig. 20 perc után kezdd el nézni a zöldségeket, mert attól függően, mekkorára vágtad őket, lehet, hogy 30 percnél korábban is készre sülnek. 
  6. Míg a hús és a zöldségek sülnek, főzz ki barnarizst, ami remek köret lesz a tepsis finomságok mellé!