Étkezés
Ha tovább fokoznád az élvezeteket, a penne all’arrabiata tésztát süsd tovább a sütőben! Így még jobban összeérnek az ízek, az olvadt, kissé megpirult sajt a tészta tetején pedig még különlegesebbé teszi.
4
Hozzávalók
500 g penne tészta
1 üveg MAGGI Arrabbiata szósz
1 ek só
3 l víz
100 g mozzarella vékony szeletekre vágva
100 g félkemény sajt reszelve
1 kis csomag petrezselyem felaprítva
Elkészítés
- A tésztát tedd lobogó, sós vízbe, és főzd a csomagoláson feltüntetett időnél 1 perccel rövidebb ideig.
- Míg a tészta fő, forrósítsd fel a szószt lassú tűzön, alkalmanként megkeverve.
- A kifőtt tésztáról öntsd le a főzővizet, keverd össze az arrabbiata szósszal és a petrezselyemmel, majd öntsd egy hőálló tálba.
- Tedd a tetejére a mozzarella szeleteket és a reszelt sajtot, majd 200 fokra előmelegített sütőben süsd 15 percig.