Étkezés
Egy jól eltalált mártás teljesen új karaktert adhat a húsoknak. Így van ez a húsvéti sonkával is. Próbáld ki most ezzel a fantasztikus tejszínes-gombás szósszal!
4
Hozzávalók
- 4 db ujjnyi vastag szelet sonka
- 2 ek olaj
- 1 csomag MAGGI Carbonara spagetti alap
- 250 g csiperkegomba
- 150 ml tejszín
- 150 ml víz
- 1 kis csokor petrezselyem felaprítva
Elkészítés
- A gombát vágd kis kockákra, majd olajon pirítsd meg.
- A MAGGI Carbonara spagetti alapot keverd el a vízzel és a tejszínnel, majd add a lepirított gombához, alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett főzd 3 percig, végül add hozzá a felaprított petrezselymet.
- Forró serpenyőben, kevés olajon a sonka szeletek mindkét oldalát pirítsd le.
- Tálaláskor kanalazd a sonkára a tejszínes-gombás mártást, kínálj mellé főtt barnarizst.