Sült sonka tejszínes-gombás szósszal

Étkezés
Sült sonka tejszínes-gombás szósszal
Egy jól eltalált mártás teljesen új karaktert adhat a húsoknak. Így van ez a húsvéti sonkával is. Próbáld ki most ezzel a fantasztikus tejszínes-gombás szósszal!
4

Hozzávalók

  • 4 db ujjnyi vastag szelet sonka 
  • 2 ek olaj 
  • 1 csomag MAGGI Carbonara spagetti alap
  • 250 g csiperkegomba 
  • 150 ml tejszín 
  • 150 ml víz 
  • 1 kis csokor petrezselyem felaprítva

Elkészítés

  1. A gombát vágd kis kockákra, majd olajon pirítsd meg. 
  2. A MAGGI Carbonara spagetti alapot keverd el a vízzel és a tejszínnel, majd add a lepirított gombához, alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett főzd 3 percig, végül add hozzá a felaprított petrezselymet. 
  3. Forró serpenyőben, kevés olajon a sonka szeletek mindkét oldalát pirítsd le.  
  4. Tálaláskor kanalazd a sonkára a tejszínes-gombás mártást, kínálj mellé főtt barnarizst.