Étkezés
Ez a pár összetevőből álló csokoládéhab a leggyorsabb, legmenőbb csokis desszert, amit kívánhatsz!
Hozzávalók
- 1 szobahőmérsékletű tojás
- 220 g étcsokoládé apróra darabolva
- 1,5 tk NESCAFÉ Classic
- 70 ml víz
- 2 tk vanília aroma
- 160 ml főzőtejszín
- 120 ml habtejszín
- csipet só
Elkészítés
- Forrald fel a vizet. Az apró darabokra tört csokit, az instant kávét és a szobahőmérsékletű tojást tedd turmixgépbe, majd öntsd rá a forró vizet és turmixold őket simára.
- Forrósíts fel 160 ml főzőtejszínt (de ne forrjon), majd öntsd ezt is a turmixba a vanília aromával és a sóval együtt, és turmixold addig, míg egy sűrű, homogén, csokis krémet kapsz.
- A habtejszínből keverj habot, majd forgasd bele a csokikrémet.
- A csokihabot adagold tálkákba, és hűtőben hagyd állni legalább egy órát.
- Friss gyümölccsel tálald!