Extra csokis, mennyei csokihab percek alatt

Étkezés
Extra csokis, mennyei csokihab percek alatt
Ez a pár összetevőből álló csokoládéhab a leggyorsabb, legmenőbb csokis desszert, amit kívánhatsz!

Hozzávalók

  • 1 szobahőmérsékletű tojás
  • 220 g étcsokoládé apróra darabolva
  • 1,5 tk NESCAFÉ Classic
  • 70 ml víz
  • 2 tk vanília aroma
  • 160 ml főzőtejszín
  • 120 ml habtejszín
  • csipet só

Elkészítés

  1. Forrald fel a vizet. Az apró darabokra tört csokit, az instant kávét és a szobahőmérsékletű tojást tedd turmixgépbe, majd öntsd rá a forró vizet és turmixold őket simára.
  2. Forrósíts fel 160 ml főzőtejszínt (de ne forrjon), majd öntsd ezt is a turmixba a vanília aromával és a sóval együtt, és turmixold addig, míg egy sűrű, homogén, csokis krémet kapsz.
  3. A habtejszínből keverj habot, majd forgasd bele a csokikrémet.
  4. A csokihabot adagold tálkákba, és hűtőben hagyd állni legalább egy órát.
  5. Friss gyümölccsel tálald!