Ötletes adventi naptárak, amit te is könnyen elkészíthetsz

Életmód
adventi csomagok
Ezekkel a naptárakkal garantált a jó hangulat.

Klassz hagyomány, ha a családban a felnőtteknek is gyerekeknek is van adventi naptára.
Nem kell, hogy bonyolult legyen, de azért jó, ha dekoratív, mert így Karácsonyig a lakás egyik dísze lehet.

Idén készíts ilyen adventi naptárat: 

Egyikhez sem kell más, mint spárga vagy kötöző szalag, facsipeszek, esetleg nagyobb gyufásdobozok és szép csomagoló papír.

advent

Van még egy szuper tippünk! Készíts zokniból naptárat! Hogyan? Kattints cikkünkre, és mutatjuk!

Mi legyen az adventi naptárban?

A gyerekek imádják az édességet és az apró meglepetéseket, mint egy kis játék figura, vicces radír, pici pecsét. Érdemes mértékletesen bánni velük, akár szettben kapható rajzeszközöket szétszedhetsz több napra. Az sem baj, ha egyes ajándékok ismétlődnek! Tehetsz apró DIY tárgyakat is egy-egy naphoz. Például egy adag gyöngyöt, amit együtt fűzhettek fel!

Édesség mellett tehetsz a csomagba gabonapehely szeletet, diót, mogyorót vagy selyempapírba csomagolt kandírozott, aszalt gyümölcsöt.

Mi legyen a felnőttek ajándéka?

A felnőtteknél tényleg nem az ajándék a lényeg, hanem a figyelmesség, a szeretet, amivel készítjük. Ezért tehetsz a kis csomagokba egy szép idézetet vagy akár egy fényképet is. 

Édességnek válassz SMARTIES drazséval töltött csokifigurát, vagy kisebb bonbonokat! Az adventi naptárba kerüljön a népszerű KITKAT-ekből is, és a különleges After Eight desszerteknek is biztosan sikerük lesz.

Ha szereted a saját készítésű ajándékokat, dobd be a naptárba a saját készítésű bonbonjaidat meglepetésként, ehhez nézd meg házilag készíthető trüffel golyó cikkünket!

Ajándék ötletek haspókoknak

Étkezés
Az egész családot és a barátaidat is leveszed majd a lábukról, ha saját készítésű csokoládéval kínálod őket.
ajándék