Amit akár könnyű ebédnek vagy vacsorának is választhatsz.
Ha általában zöldségekből, maximum egy kevés hús vagy sajt hozzáadásával készíted a salátákat, ideje valami újat kipróbálnod!
A gyümölcsök ugyanis elképesztően jól passzolnak a „sós” salátákhoz is. Kiemelik az ízeket, gyönyörű szépek, és fantasztikusan finomak.
Most, hogy itt a sárgabarack szezonja, mutatunk egy saláta receptet grillezett sárgabarackkal. De ősszel változtathatsz a receptúrán, és tehetsz bele szőlőt vagy körtét, télen pedig akár narancsot is.
Ha tényleg „csak” egy nagyon könnyű salátára vágysz, hagyd ki belőle a csirkemellet, vagy helyettesítsd egy pár szelet csíkokra vágott feketeerdei sonkával.
A quinoa tápanyagokban és rostokban nagyon gazdag. Magas növényi fehérjetartalmú, gluténmentes mag, mely többek között B-vitamint, E-vitamint, magnéziumot, cinket és vasat tartalmaz, és jó esszenciális aminosav forrás is. Alacsony kalória tartalma miatt könnyedén beilleszthető akár egy diétás étrendbe is.
Tudtad, hogy az új MAGGI fűszerkeverékek a szárításos technológiának köszönhetően nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert, és kizárólag olyan alapanyagokból készülnek, melyek a konyhádból is ismerősek lehetnek? Neked melyik lesz a kedvenced, a csirke-, sertés, gyros-, pikáns-, magyaros-, fokhagymás-, fasírt vagy a sültkrumpli fűszerkeverék?