3 ajándékötlet, ha az utolsó pillanatban kapnál észbe

Életmód
3 ajándékötlet
Ugye veled is előfordult már, hogy ott álltál az utolsó pillanatban tanácstalanul? Ezek az ötletes ajándékok, biztosan nem fognak a sarokba dobva porosodni.

Teljesen tanácstalan vagy ajándék fronton vagy csak elfelejtettél időben a tettek mezejére lépni? Ne aggódj, van pár ötletünk, amik megmenthetnek még akkor is, ha az utolsó pillanatban vagy.

Nyomtass emléket

Nyomtass emléket! 

Közös fotóitok felhasználásával szebbnél szebb ajándékokat készíthetsz online, mint a közös fotós bögre, puzzle, párna, vagy fotóalbum. Tudtad, hogy a fotóból vászonképet is készíttethetsz szinte bármilyen méretben? Tuti siker! 

Egy-egy frappáns mondat is remekül mutat kinyomtatva és bekeretezve a falon. Töltsd le az internetről a megfelelő szöveget, amit helyben kinyomtatnak neked a megfelelő vastagságú papírra egy fénymásoló szaküzletben. Nem maradt más hátra, mint hogy beilleszd egy klassz keretbe. 

Persze még személyesebb, ha egy közös emlékről készült képet nyomtatsz ki, de ha ezt már korábban elsütötted, jöhet az idézet! 

Ajándékozz tanfolyamot

Ajándékozz tanfolyamot! 

A közös, minőségi időnél nincs nagyobb ajándék! Ahelyett, hogy vennél egy sokadik ruhadarabot vagy ékszert, ajándékozz élményt. Egy olyan tanfolyammal, ami akár egy közös hobbivá is fejlődhet, pedig biztosan nem lőhetsz mellé.  Rengeteg pár órás délutáni tanfolyamot találsz különböző témákban, ahova akár kettesben is elmehettek, és a későbbiekben akár együtt is gyakorolhatjátok otthon.  Főzőtanfolyam, csoki készítés, szappanfőzés, ékszerkészítés vagy bútorfelújítás… Ti hova mennétek? 

Ajándékozz finomságot

Ajándékozz finomságot! 

Egy finomsággal szinte bárkit le tudsz venni a lábáról. Legyen az házi készítésű trüffelgolyó vagy egy igazán különleges csokoládé! Idén válaszd a KitKat táblás csokoládékat! A prémium ízekben kapható, gyönyörű márványos mintájú táblás KITKAT csokoládék kényeztetik az érzékeket, és segítenek a kikapcsolódásban. Te melyiket választod? A Dupla Csokoládé, Karamellás Cappuccino vagy az Ínyenc Kókusz táblás KitKat-et? Ha ajándékba veszed, tedd a teljes kollekciót díszcsomagolásba, így biztosan nagy lesz az öröm! 

Ajándék ötletek haspókoknak

Étkezés
Az egész családot és a barátaidat is leveszed majd a lábukról, ha saját készítésű csokoládéval kínálod őket.
ajándék

Ajándékötlet konyhatündéreknek?

Olyannak ajándékozol, aki imád a konyhában sürögni-forogni? Kattints cikkünkre további ajándéktippekért!