Étkezés
Tenger és paradicsom.
2
Hozzávalók
- 170 g penne tészta
- 1 üveg MAGGI Bazsalikomos-fokhagymás szósz
- 2 ek olaj
- 1 tonhal konzerv lecsepegtetve
- csipet szárított chili (elhagyható)
- 2 ek reszelt parmezán
Elkészítés
- A tésztát lobogó sós vízben főzd al dente-re.
- Míg a tészta fő, készítsd el a szószt! Az olajat kisebb lábosban forrósítsd fel, tedd rá a tonhalat, és folyamatos kevergetés mellett pár percig pirítsd. Ha szeretnéd, hogy a tésztád egy picit csípős legyen, szórd rá a chilit is, hogy az olajban ki tudja engedni az erejét.
- Öntsd a tonhalra a paradicsomszószt, és lassú tűzön, fedő alatt, időnként megkeverve főzd 5-6 percig. Vigyázz, a paradicsom főzés közben hajlamos erősen fröcskölni!
- A szószt össze is keverheted tálalás előtt a tésztával, vagy tálalhatod a tésztára halmozva is. A tetejére szórj parmezánt!