Étkezés
Egy recept, ami nem csak pofon egyszerű, de rögtön indulhatsz vele a legpuhább, legomlósabb csirkemell díjért is.
4
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemell filé
- 6-8 db közepes méretű krumpli
- 2,5 dl tejszín
- 1 tasak MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alap
- 10 dkg sajt lereszelve (pl. trappista)
- só, bors ízlés szerint
- 1 tk vaj
Elkészítés
- A csirkemellet vágd szeletekre, a krumplit karikákra, sózd meg őket.
- Egy hőálló tálat kenj ki vékonyan vajjal vagy olajjal, tedd bele a karikákra vágott krumplit egy rétegben, helyezd rá a hús szeleteket, majd a maradék krumplit tedd a hús réteg tetejére.
- A MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alapot keverd össze a tejszínnel és 1 csapott tk sóval, majd öntsd a rakott hús tetejére, szórd meg reszelt sajttal.
- 200°C -ra előmelegített sütőben süsd kb. 35-40 percig.