Étkezés
4
Hozzávalók
- 1/2 póréhagyma
- 1 közepes zellergumó
- 2 közepes burgonya
- 1 ek vaj
- 1,2 l víz
- 2 db MAGGI Zöldségleveskocka
- só, bors ízlés szerint
- 4 szelet teljes kiőrlésű kenyér megpirítva
Elkészítés
- A karikákra vágott póréhagymát kevés vajon pirítsd meg, majd add hozzá a kockákra vágott zellergumót és burgonyát. Kevergetés mellett pirítsd egy percig, majd öntsd fel a vízből és Maggi leveskockából készült alaplével.
- Főzd, míg a zöldségek megpuhulnak, majd turmixold krémesre. Érdemes először kevés folyadékkal turmixolni, így a maradék alaplé hozzáadagolásával egyszerűen be tudod állítani a leves sűrűségét.
- Tálald teljes kiőrlésű pirítóssal! Ha halmoznád az élvezeteket, a pirítósra olvassz egy szelet sajtot is.