Étkezés
Tűzhelyen, serpenyőben is készítheted, de ha szerettek grillezni, serpenyő helyett grilltálcára tedd a hozzávalókat, és úgy süsd meg őket a parázs fölött. Sőt, ha még izgalmasabbá tennéd, szúrd őket nyársra!
4
Hozzávalók
- 4 szelet csirkemell filé 1,5 cm-es kockákra vágva
- 2 kaliforniai paprika csíkokra szeletelve
- 1 kis fej vöröshagyma karikákra vágva
- 25 dkg gomba felszeletelve
- 2 ek szójaszósz (elhagyható)
- 250 g barnarizs
- 8 ek THOMY Édes Chili szósz
- 3-4 ek olaj
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
- Forró, sós vízben főzd puhára a rizst.
- Míg fő a rizs, kevés olajon, forró serpenyőben süsd meg a kockákra vágott húst.
- Egy másik serpenyőben pedig fonnyaszd meg a hagymát, majd piríts meg a zöldségeket. Ha van otthon szójaszósz, miután megpuhultak az zöldségek, adj hozzájuk 2 evőkanállal, és rottyants még rajtuk egyet. Ízlés szerint sózd, borsozd. (Ha szójaszószt is tettél rá, óvatosan bánj a sóval, mert a szójaszósz elég sós)
- A kisült húst forgasd meg a THOMY Édes Chili szószban, tálald mellé a rizst és a zöldségeket!